Çarşamba, Eylül 22, 2010

dedim: "ne oldu ulen!"

♦Beyoğlu Tophane’deki Boğazkesen Caddesi’nde sanat galerisi ve bir resim sergisinin açılışına gelen yerli ve yabancı sanat severler saldırıya uğradı. Yaklaşık 30 kişi davetlileri darp etti, galerilerin camlarını kırdı.
♦Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ait bir polis minibüsünde görev yapan iki polis memuru, Kurtuluş Parkı’nda el ele dolaşan, bank ve çimlerde oturan genç çiftleri Genel Bilgi Toplama’ya (GBT) tabi tuttu, “Uygunsuz oturuyorsunuz” uyarısında bulundu.
♦Mardin’de de Cemil İpekçi defilesi günlerdir şehri ikiye bölmüş durumda. Bir grup Cemil İpekçi’nin 25 Eylül’deki defilesini protesto etmek için dün defilenin düzenleneceği medresede toplu namaz kıldı.
♦Uşak’ta 1 kişinin ölümü, 1 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasına karışan otomobilde, 5 ayrı elektrik düzeneğine bağlı A4 ve C4 karışımı bombalar ile bomba yapımını gösteren krokiler bulundu. Olay Susurluk kazasını hatırlatıyor.

bu ülke çok atraksiyonlu, sonumuz aydınlık(!) durmak yok yola devam zihniyeti tam gaz. ne mutlu böyle bir ülkede nefes alabilene...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

deneye hayır!

deneye hayır!